Mer om INDIBA DEEP CARE® teknologien.

– 30 års erfaring
– Forskningsbekreftet effektivitet
– Over 200 vitenskapelige publikasjoner, 100 kliniske studier og flere doktoroppgaver

INDIBA er et merke i seg selv. En ideell teknologi som bevarer den naturlige skjønnheten, brukt innen kosmetologi, estetisk medisin og rehabilitering. Den har allerede erobret mange europeiske markeder, men også Japan og De forente arabiske emirater.

INDIBA-teknologien er basert på det patenterte Proionic-systemet som fungerer med en kontinuerlig frekvens på 448 kHz. Det virker på cellenivå og stimulerer deres naturlige regenereringsevne. Det har betennelsesdempende, antihevelse og antilipidogene egenskaper og stimulerer også spredning av stamceller. Disse egenskapene gjør INDIBA Deep Care til en av de mest omfattende teknologiene innen medisin.

INDIBA kan brukes som en enestående terapi eller kan kombineres med andre typer behandling innen estetisk medisin. Dette er en ikke-invasiv og trygg prosedyre som er også avslappende for pasienter. Den har ingen begrensninger for antall tatt sesjoner og resultatene kan sees allerede etter den første behandlingen.
Fordelene med INDIBA®-teknologien oppnås takket være mobilisering av ioner, øking av permeabilitet til cellemembranen, som også gjenvinner balansen og sitt normale energipotensialet. Under påvirkning av Proionic®-systemet øker vi metabolismen og oksygenbehovet til en celle og forsyner den med flere næringsstoffer og aminosyrer.

Vi kan også føre til en økning i blodtilførsel til et vev og en forbedre mikrosirkulasjonen. Vevene blir mer hydratiserte og det tilføres mer energi til cellen. Dette for øvrig stimulerer fibroblaster til å produsere kollagen.

Hele regenereringsprosess kan gjennomføres uten termisk effekt (biostimulering), med forsiktig varme (vaskularisering) eller under termiske forhold (hyperaktivering).

INDIBA® Deep Care er ikke en typisk RF-enhet, fordi:
• – vi forkorter ikke kollagenfibre
• – vi ødelegger ikke proteinstrukturer
• – vi overoppheter ikke vev over 41-42 ° C (lipolyse)
• – vi kan jobbe i helt ikke-termiske forhold (akutte tilstander)
• – vi kan jobbe med metallimplantater
• – vi kan jobbe med kreft og autoimmun sykdom
Det er bare tre helt viktigste kontraindikasjoner for behandlingen:
• – installert pacemaker
• – Svangerskap
• – tromboflebitt

Vår nettside bruker informasjonskapsler for å levere tjenester på det høyeste nivå. Ved å fortsette å bruke nettstedet, godtar du bruken av dem.